ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/27/2023 07:34:31 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Homenatge a les dones dels àmbits de la seguretat, la protecció i les emergències
Ha estat l'acte central de la commemoració a la ciutat del Dia Internacional de les Dones

03/10/2022

Amb motiu del 8M, l'Ajuntament de Sant Boi ofereix cada any un acte d'homenatge a un col·lectiu de dones professionals de la ciutat. Aquest 2022 s'ha reconegut les dones de l'àmbit de la seguretat, la protecció i les emergències.

L'homenatge ha tingut lloc a la sala d'actes de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, amb presentació de l'actriu Itziar Castro i acompanyament musical a càrrec de Pepi Izquierdo (viola), Hi han participat una trentena de dones que han treballat o treballen en feines vinculades a aquests sectors professionals.

A l'acte han assistit l' alcaldessa, Lluïsa Moret ; la regidora d'Igualtat, Feminismes, Reforma Horària i Ocupació, Sensi Domínguez, i la regidora de Seguretat Pública, Cristina Muñoz.

La presència de les dones és clarament minoritària en els serveis de seguretat, protecció i emergències, i, encara més, en llocs de responsabilitat. L'alcaldessa ha recordat que es tracta de " un col·lectiu clarament invisibilitzat i molt masculinitzat " i ha dit que, per tant, "cal reivindicar el seu dia a dia, trencant barreres masclistes i sostres de vidre".

Aquest reconeixement ha estat l'acte central del programa de commemoració del Dia Internacional de les Dones a Sant Boi. Per fomentar la visibilització de les dones i els seus sabers professionals i no professionals, l'Ajuntament ha posat en marxa aquest 8M el Cercador d'Expertes de Sant Boi , un portal web on les dones poden compartir coneixements i experiències en diferents disciplines.

Galeria de fotos 8M

Programació 8M Sant Boi

Cercador d'expertes: inscripció


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades