ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/28/2022 02:44:40 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sis infermeres faran l'especialitat de Salut pública i comunitària a l'Ajuntament
Tindran contacte amb projectes municipals i amb els recursos sanitaris de la localitat

03/18/2022

Sis infermeres es formaran enguany en l’especialitat de Salut pública i comunitària a l'Ajuntament de Sant Boi. Són professionals titulades que cursaran així la seva formació com a Infermeres Interines Residents (IIR).

Cadascuna d’elles treballarà durant un mes a l’Ajuntament per fer un itinerari formatiu supervisat per professionals dels serveis municipals de Salut i altres departaments municipals. La primera infermera ja s'hi ha incorporat.

Entre les tasques que duran a terme hi ha col·laborar en activitats d’ educació per a la salut i participar en projectes com la Prescripció Social d’actius de salut , el Programa SantBoiSà contra l’obesitat infantil o Sant Boi Ciutat Cardioprotegida.

També entraran en contacte amb els diferents recursos sanitaris existents a la ciutat i podran estudiar d’aprop la relació entre el medi ambient i la salut. 


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades