ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/27/2023 08:11:20 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Programa Futur dona suport a la millora, la digitalització i la transició ecològica de 52 comerços i petites empreses de Sant Boi
Pròximament es farà pública la quarta convocatòria d'aquesta iniciativa municipal de suport al teixit econòmic local

04/28/2022

52 comerços i petites empreses de Sant Boi han rebut una subvenció en el marc de la tercera convocatòria del Programa Futur. Aquesta iniciativa municipal ofereix ajuts directes al teixit econòmic local per aprofitar la situació generada per la pandèmia com una oportunitat de futur. Els ajuts concedits ascendeixen a un import global de 112.000 euros.

Des de la primera edició, llançada el juny de 2020, l'objectiu principal d'aquest programa és donar suport a petits negocis locals per afavorir-ne la reactivació, enfortir la competitivitat i poder donar resposta a les noves necessitats del mercat. En línia amb aquestes finalitats, els projectes subvencionats han d'estar orientats cap a la transformació digital , la transició ecològica o la millora i diversificació de l'activitat econòmica.

Aquesta tercera convocatòria ha donat suport a actuacions de millora realitzades durant l'any 2021. Entre elles hi ha, per exemple, la incorporació de llums LED i elements de refrigeració més eficients a una parada de mercat, la creació d'una pàgina web i altres inversions en digitalització a un restaurant local o l'obertura d'un nou establiment d'estètica a càrrec d'una jove emprenedora de la ciutat (a la fotografia).

En el conjunt de les tres convocatòries, el Programa Futur ha concedit subvencions per un valor global de 400.000 euros a un total de 173 empreses , microempreses, establiments de restauració i petits negocis d'autònoms amb seu al municipi, generant una inversió global superior als 900.000 euros.

D'aquí a poc temps es farà pública la convocatòria de 2022 per donar suport a nous projectes d'inversió, amb una dotació de 147.000 euros. La iniciativa tornarà a comptar amb suport econòmic de l'AMB (programa Aprop AMB) i la Diputació de Barcelona.

El Programa Futur és un dels fruits de l' ecosistema de col·laboració que s'ha configurat a Sant Boi entre l'Ajuntament i els agents econòmics i socials del municipi arran de la pandèmia per gestionar els seus efectes amb solucions col·laboratives i innovadores.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades