ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/28/2022 02:54:34 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La Policia Local de Sant Boi guanya un dels Premis Internacionals de Mobilitat EMS
Pel projecte Rodescola, que promou l'ús de la bicicleta en la comunitat educativa

05/06/2022

L'Ajuntament de Sant Boi ha guanyat un dels Premios Internacionales de Movildad EMS ‘Impulsant canvis’, en la categoria de 'Municipi mitjà'. El projecte que ha aconseguit aquest reconeixement és Rodescola, una iniciativa de l'equip d'educació viària de la Policia Local per impulsar la bicicleta en la comunitat educativa local. La regidora de Seguretat Pública de Sant Boi, Cristina Muñoz, ha assistit a la gala de lliurament de premis que s'ha celebrat aquest dijous, dia 5 de maig, a Madrid.

Els Premis Internacionals de Mobilitat EMS són concedits per Empresas por la Movilidad Sostenible amb el suport del Ministerio deTransportes, Movilidad y Agenda Urbana ( Mitma ), la Fundación CONAMA i la Real Academia de Ingeniería.

Enguany se'n celebrava la segona edició. La digitalització, la innovació, el transport compartit i la bicicleta han estat protagonistes entre els 13 projectes premiats, que han destacat per oferir solucions de mobilitat innovadores, diferencials i inclusives, i per apostar per la sostenibilitat econòmica, social i ambiental .

Xavier Martínez, agent de la Policia Local, ha recollit el premi en nom de l'equip d'educació viària de Sant Boi. El projecte Rodescola de la Policia Local de Sant Boi és un recurs didàctic que promou entre la comunitat educativa la familiarització amb la bicicleta com a mitjà de transport, la capacitació per al seu ús i el seu impuls global com a fórmula de mobilitat saludable i sostenible a la ciutat. Se celebren sessions formatives i de conscienciació a les aules de primària i secundària, als casals d'estiu, en espais públics i en esdeveniments ciutadans.

El guardó aconseguit per Sant Boi és un reconeixement al compromís amb la mobilitat sostenible . Segons l'organització, les iniciatives premiades ajudaran a "inspirar altres organitzacions a seguir impulsant canvis". Entre altres han recollit guardons els ajuntaments de París i Vitòria-Gasteiz, l'EMT de Madrid, l'empresa Mahou San Miguel o la campanya '30 días en bici'.

Els 13 premis s'han concedit a: EMT Madrid (en la categoria d'empresa pública), Mahou San Miguel (categoria empresa privada-gran empresa), Discovering Talent (empresa privada-pime), la campanya '30 días en bici' (ONG, fundació o associació), Ajuntament de Vitòria-Gasteiz (municipi gran), Ajuntament de Sant Boi (municipi mitjà), Grup Loalco (servei), Don Cicleto (producte), Merlin Properties (premi especial de mobilitat a la feina), Ideagenia (premi especial d'investigació), Free Now (premi especial estratègia, Silvia Roldán, consellera delegada de Metro Madrid (premi especial Impulsa) i Ajuntament de París (premi especial internacional).

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades