ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/28/2022 02:30:50 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament obté el Segell Infoparticipa per la transparència del web municipal amb una puntuació del 100%
És una certificació atorgada anualment la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de l'estudi de 52 indicadors

05/10/2022

L'Ajuntament de Sant Boi ha rebut aquest dilluns, dia 9 de maig, el Segell Infoparticipa 2021, amb la puntuació màxima del 100%. Aquest distintiu concedit per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) reconeix la transparència informativa dels webs dels ajuntament i altres administracions públiques.

Els segells s'han lliurat en un acte públic celebrat a la sala d'actes del Rectorat de la UAB sota la presidència del rector de la UAB, Javier Lafuente. El regidor de Transparència i Bon Govern, Daniel Martínez, ha recollit el distintiu en nom de l'Ajuntament de Sant Boi. També hi ha assistit el regidor de Modernització i Administració electrònica, Marc Aguilà.

Sant Boi és un dels municipis que han obtingut un 100% d'indicadors positius . Només 43 ajuntaments catalans (10 del Baix Llobregat) han assolit la puntuació màxima i, per tant, el reconeixement a les seves bones pràctiques en tots els indicadors observats. Sant Boi ha aconseguit la certificació en les nou edicions celebrades fins ara.

El Segell Infoparticipa és una certificació anual atorgada pel grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la UAB. La puntuació s'estableix després d'analitzar 52 indicadors basats en la Llei de transparència , accés a la informació pública i bon govern. Aquests indicadors estan relacionats amb les persones que ostenten la representació política, amb els òrgans de govern, amb els recursos econòmics, amb la participació ciutadana i amb la comunicació institucional.

El segell s'atorga a les administracions que obtenen més indicadors positius (un mínim del 95%, en el cas dels municipis de més de 50.000 habitants) i els resultats es publiquen al Mapa Infoparticipa . En aquesta novena edició, l'han obtingut 150 administracions catalanes (136 ajuntaments, 11 consells comarcals i 3 diputacions). L'organització ha destacat que s'observa una millor transparència en els consistoris encapçalats per dones.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades