ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/28/2022 02:35:20 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi rep el distintiu Compromís per a la Sostenibilitat Turística Biosphere
Aquest segell reconeix bones pràctiques que promouen un turisme sostenible i amb impacte positiu en el territori

05/13/2022

L'Ajuntament de Sant Boi ha obtingut per primer cop el distintiu Compromís per a la Sostenibilitat Turística Biosphere. Aquest segell reconeix les empreses, serveis i destinacions turístiques que mostren un compromís amb la sostenibitat i compleixen els requisits del seu manual de bones pràctiques.

El "Compromís per a la Sostenibilitat Turística Biosphere" és una iniciativa impulsada per la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat. El seu objectiu és posar en valor les bones pràctiques que afavoreixen un impacte positiu de l'activitat turística en línia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

68 empreses, entitats i municipis de la comarca tenen aquest distintiu. 21 l'han rebut enguany per primera vegada. És el cas de l'Ajuntament de Sant Boi , que veu reconeguda d'aquesta manera la seva tasca per promoure i gestionar de forma sostenible els seus atractius turístics (com les Termes Romanes, la muntanya de Sant Ramon, les basses de Can Dimoni, la Fira de la Puríssima, la figura de Rafael Casanova o el festival de música Altaveu).

La regidora de Comerç, Turisme i Fires de l'Ajuntament de Sant Boi, Elisabet Latorre, ha recollit el distintiu aquest dijous, dia 12 de maig, durant l'acte de lliurament celebrat a Gavà. Només cinc ajuntaments de la comarca (Sant Boi, Esplugues, Gavà, Vallirana i Viladecans) compten amb aquest reconeixement.

A Sant Boi, tenen el distintiu l'Ajuntament, el Museu Can Barraquer, SomBò Cuina Sana i les empreses Avant Grup-Sustainable Mobility Solutions, Autocares Canals, Autocares Congosto, Bardet, a més de l'empresa de lloguer d'autocaravanes, Orsonrent , que també l'ha rebut enguany per primer cop.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades