ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/28/2022 02:34:52 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament s'adhereix a l'Alianza País por la Pobreza Infantil Cero
És una iniciativa del Govern central per combatre les desigualtats en la infància i l'adolescència en situació de vulnerabilitat

05/30/2022

El Ple municipal ha aprovat per unanimitat l'adhesió formal de l'Ajuntament de Sant Boi a l' Alianza País Pobreza Infantil Cero , una iniciativa impulsada pel l'Alto Comisionado contra la Pobreza Infantil del Govern d'Espanya per lluitar contra les desigualtats que afecten infants i adolescents en situació de vulnerabilitat.

L'Ajuntament de Sant Boi prioritza les polítiques enfocades a la lluita contra les desigualtats en aquestes etapes del cicle de vida, tot destinant a la població infantil i adolescent més vulnerable programes, recursos i serveis que comparteixen les metes i els reptes de l'Alianza País Pobreza Infantil Cero.

L'adhesió a aquesta iniciativa vol servir per reforçar el compromís històric de la ciutat, afavorint la sensibilització de la població sobre la pobresa infantil, la generació d' aliances per combatre-la, la mobilització d 'inversions socials estratègiques i l'impuls d' iniciatives innovadores .

Els principals reptes de l'Alianza País Pobreza Infantil Cero són garantir una educació inclusiva i de qualitat per potenciar el talent i trencar amb la bretxa digital i generar entorns saludables, positius i segurs garantint una nutrició saludable i equilibrada, promovent entorns segurs i protectors i afavorint una participació equitativa.

La lluita contra la pobresa infantil s'enfoca mitjançant una el treball coordinat entre administració pública, empreses, fundacions i tercer sector, sempre tenint en compte la perspectiva de la infància i les seves necessitats.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades