ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/04/2022 03:45:12 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Les entitats de Sant Boi es retroben en un acte públic després de dos anys de pandèmia
L'alcaldessa agraeix el compromís de les entitats amb la ciutat i valora el relleu generacional que viu el teixit associatiu local

06/30/2022

Amb el lema 'Retrobem-nos', 200 persones de les entitats de Sant Boi s'han aplegat als jardins de Can Torrents aquest dimecres, dia 29 de juny, en un acte de retrobament després de més de dos anys de pandèmia.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha agraït el treball de les entitats, que ha considerat com una font d'inspiració per a la ciutat, i ha valorat el seu esforç en temps difícils per seguir donant vida a Sant Boi i posant els drets i les necessitats de les persones en el centre.

En la seva intervenció, Lluïsa Moret ha destacat la renovació generacional que s'està produint al teixit associatiu de Sant Boi. L'alcaldessa ha considerat com un signe de vitalitat que, fins i tot en temps de pandèmia, hagin emergit noves entitats.

Les persones assistents a l'acte han participat en una dinàmica de grups ('Què ens inspira'?) enfocada a facilitar el coneixement mutu i l'intercanvi d'experiències amb l'objectiu de fer emergir històries inspiradores , en línia amb la nova marca de ciutat ('Sant Boi pura inspiració').

L'acte celebrat als jardins de Can Torrents ha donat continuïtat a la trobada que l'Ajuntament venia mantenint cada any amb les entitats de la ciutat fins a l'inici de la pandèmia.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades