ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/04/2022 04:49:27 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi edita una guia per facilitar a les entitats i les empreses l'accés a fons europeus
La publicació proporciona informació i consells pràctics per desenvolupar projectes alineats amb les prioritats de la UE

06/29/2022

L'Ajuntament ha publicat una guia per facilitar a les empreses i les entitats de Sant Boi el coneixement dels diferents tipus de fons europeus que els poden servir com a font de finançament.

És una eina interactiva que recull informació i consells pràctics per ajudar els agents socials i econòmics a dissenyar la seva estratègia de participació en projectes que donin resposta a les prioritats de la Unió Europea (com la neutralitat climàtica, la digitalització o l'economia al servei de les persones).

La publicació reforça i posa el punt final al programa de capacitació que l'Ajuntament va dur a terme l'any 2021 mitjançant una oferta de sessions formatives -en línia i presencials- sobre els programes de finançament europeus.

Entre aquests programes hi ha els fons Next Generation , Horizon Europe, Life Programme, Erasmus+, Digital Europe o EU4 Health, entre d'altres. El seu camp d'acció abasta una àmplia tipologia d'àmbits. indústria i logística, automoció, hostaleria, agricultura, esports, salut, cultura, joventut, etc.

La participació en projectes europeus és també una oportunitat per créixer mitjançant la col·laboració i intercanvi de coneixements amb altres agents d'arreu del territori europeu.

La guia és fruit del projecte 'Apropant els fons europeus als actors del territori', impulsat per l'Ajuntament de Sant Boi i cofinançat per la Diputació de Barcelona .


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades