ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/04/2022 04:48:12 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Consell Local d'Adolescència de Sant Boi presenta els vídeos de la campanya 'No more sex fakes'
Nois i noies de la ciutat han elaborat peces audiovisuals que aborden temàtiques d'educació sexual

06/30/2022

Els nois i les noies del Consell Local d'Adolescència de Sant Boi (CLA) han presentat la campanya 'No more sex fakes' ('No més mites sobre sexualitat') durant un acte públic celebrat aquest dimecres, dia 29 de juny,

El punt de partida de la campanya són sis vídeos amb els títols 'Jo no veig porno, i tu?', 'Masturbar-se és dolent?', 'Mètodes de protecció i avortament', 'Diversitat de gènere i orientació sexual', 'Menstruació' i 'Malalties de transmissió sexual'.

Els nois i les noies del Consell Local d'Adolescència han fet aquests vídeos, que s'adrecen a totes les persones adolescents de Sant Boi, arran d'un encarrec del goven municipal , i han comptat amb el suport i l'assessorament de professionals expertes en la matèria. Una enquesta realitzada l'any 2019 a més de 200 adolescents de la ciutat va detectar que disposar d'eines d'educació sexual fiables i de qualitat era una de les principals demandes de la població en aquesta etapa del cicle vital.

Les sis peces audiovisuals són el punt de partida de la campanya d'educacio sexual i afectiva ' No more sex fakes ', que complementarà altres actuacions que es duen a terme de forma regular a la ciutat, com ara xerrades als centres educatius o atenció individualitzada al Punt Jove de Salut.

La presentació dels vídeos ha tingut lloc a la sala d'actes de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer amb la participacio del monologuista Marc Llinàs. Posteriorment, s'han fet jocs d'aigua i una festa de l'escuma a l'exterior de la biblioteca, al Parc de la Muntanyeta.

A la festa han assistit antics i antigues integrants del Consell Local d'Adolescència , que van elaborar els continguts dels vídeos, i els actuals integrants, que s'han encarregat de la difusió de la campanya i de l'organització de l'acte de presentació.

El CLA és un òrgan de participació ciutadana constituït l'any 2018 a Sant Boi per impulsar un paper actiu de la població adolescent en la presa de decisions i en el procés de construcció col·lectiva de la ciutat. La seva feina ha tingut continuïtat durant tota la pandèmia.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades