ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/04/2022 03:48:04 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ministeri aprova el projecte de traçat per finalitzar les obres de la 'variant' de la C-245
La construcció d'aquesta futura autovia, que s'anomenarà B-25, és una reivindicació històrica de Sant Boi

06/29/2022

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha aprovat definitivament el traçat per a la finalització de les obres 'Prolongacio de l'Autovia del Baix Llobregat entre la Ronda Litoral i l'autopista C-32'. És un pas important per poder continuar amb la redacció del projecte de construcció de la coneguda com a 'variant de la C-245', una infraestructura clau per a Sant Boi que s'anomenarà 'autovia B-25'. La represa de les obres encara no té data d'inici.

Les actuacions projectades comportaran la terminació de les obres de construcció de la nova autovia B-25, que estan parcialment executades però es van haver d'interrompre a causa de diverses complicacions. Aquesta autovia, de 2,26 km de longitud , unirà l'A-2 amb l'autopista C-32. També es preveu remodelar set nusos viaris de l'entorn. El pressupost global estimat ascendeix a 45 milions d'euros.Més informació (Mitma)

Més informació (Mitma)

El projecte inclou 1.300 m de carril bici de 3 m d'amplada (5 m al sud del riu Llobregat) al llarg del traçat de la variant des del camí d'accès a l'ETAP de Sant Joan Despí fins a la rotonda de la Parellada de Sant Boi. L'actuació s'alinea d'aquesta manera amb l'Estratègia Estatal per la Bicicleta.

La construcció de la nova 'variant' és una reivindicació històrica de l'Ajuntament de Sant Boi. Es tracta d'una infraestructura vital per a la mobilitat de la ciutadania local, especialment per la seva incidència en la millora dels accessos i sortides de la població. Les obres han patit múltiples interrupcions i ajornaments. La seva represa no té encara data d'execució, però l'aprovació definitiva del traçat és un pas important per fer-la possible..

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades