ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/03/2022 02:28:07 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Can Castells Centre d'Art exposa un centenar d'obres d'Alberto García-Alix, fotògraf de la 'movida madrileña'
L'exposició 'Imatge i música' s'ha inaugurat en el marc del Festival Altaveu de Sant Boi

09/12/2022

Fins al 24 de setembre es pot visitar a Can Castells, Centre d'Art l'exposició 'Imatge i música' del fotògraf Alberto García-Alix , Premi Nacional de Fotografia 1999 i Medalla d'Or al Mèrit de Belles Arts 2019. Aquesta mostra, que ha obert les portes durant la 33a edició del Festival Altaveu, fa un recorregut cronològic per l'etapa de l'artista com a fotògraf de la 'movida madrilenya', on va treballar amb intèrprets i grups com Alaska, Kiko Veneno, Radio Futura o Gabinete Caligari.

Les persones que visitin l'exposició podran veure portades de disc, cartells de concerts i fotografies promocionals que ja pertanyen a l’imaginari col·lectiu d’una època. La majoria de les peces, més d'un centenar, procedeixen de la col·lecció privada de l'artista, un dels fotògrafs més representatius de l'escena artística espanyola de les darreres dècades..

Gràcies a la col·laboració de RTVE, també s'hi pot assistir a la projecció del curtmetratge 'No hables más de mí' (1984), escrit, dirigit i interpretat per Alberto García-Alix i alguns dels seus primers referents musicals.

L'exposició s'ha inaugurat aquest divendres, dia 9 de setembre. L'acte ha comptat amb la presència d'Alberto García-Alix, i del comissari de l'exposició, Ernesto Barba, acompanyats per per l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret; el regidor de Cultura, José Manuel González, i i el director de l'Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música del Ministerio de Cultura (INAEM), Joan Francesc Marco.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades