ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/03/2022 03:05:56 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Coboi lab presenta al festival Fixing the Future un mètode innovador per treballar col·laborativament
Els laboratoris d'innovació social prioritzen els entorns col·laboratius per donar resposta als reptes de les ciutats

09/27/2022

Coboi lab, el laboratori d'innovació social de Sant Boi, ha participat aquest mes de setembre, al CCCB de Barcelona, al Festival Fixing the Future, organitzat per Atlas of the Future.

Durant la trobada, l'equip tècnic de Coboi lab ha estat present en la taula rodona ' Reimaginant les ciutats ' i ha dinamitzat el taller 'El futur dels lab urbans', on ha donat a conèixer oficialment el Mètode 4-17 .

Aquest mètode innovador s'ha dissenyat des de Sant Boi per crear a les ciutats espais de trobada que permetin afrontar reptes complexos de manera col·laborativa . La intenció és que aquest sistema de treball pugui fer-se servir en altres llocs i contextos.

Fixing the Future ha comptat amb intervencions de referents internacionals en l'àmbit de la innovació social, com Cassie Robinson (Institute of Innovation & Public Purpose), Imandeep Kaur (dCivic Square), Melissa Mean (We Can Make), Angie Tangaere (Auckland Co-Design Lab) i Akil Scafe-Smith (Resolve Collective).

La participació de Coboi lab al Festival Fixing the Future ha comptat amb la col·laboració del Pla Estrategic Metropolità de Barcelona i ha estat emmarcada en l’actuació 3 del PECT Innodelta: 'Recerca i noves formes de comunicació'.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades