ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/26/2023 05:42:16 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi congela els tributs municipals per acompanyar la ciutadania davant la situació econòmica
El Ple municipal aprova la modificació de les Ordenances Fiscals de cara a l'any vinent

10/13/2022

El Ple municipal ha aprovat provisionalment la modificació de les Ordenances Fiscals per a l'any 2023. L'Ajuntament congela tots els tributs municipals (IBI, IAE, vehicles, plusvàlua, taxes, preus públics...) per mantenir el compromís de no incrementar la càrrega fiscal i acompanyar la ciutadania en l'actual context d'evolució de l'economia.

Els rebuts dels diferents tributs municipals no experimentaran cap augment l'any vinent. En el cas de l'IBI, que és el principal impost gestionat pels ajuntaments, Sant Boi acumula tres anys consecutius d'increment zero.

La modificació de les Ordenances Fiscals de cara a l'any 2023 inclou mesures de caràcter social com un descompte del 95% en l'IBI per als immobles que es destinen a lloguer d'habitatge amb renda limitada.

També es prioritzen mesures fiscals per afavorir el procés de transició energètica , com una bonificació del 50% de l'IBI per la instal·lació de plaques fotovoltaiques als edificis o la rebaixa de la meitat de la quota de l'impost als habitatges que hagin instal·lat un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics o híbrids endollables.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades