ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/21/2023 04:53:23 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Consell de Ministres autoritza les obres per finalitzar la variant de la C-245
Segons les previsions, els treballs de la nova autovia es reprendran al llarg de l'any vinent

10/21/2022

La represa de les obres de construcció de la variant de la carretera C-245 (nova autovia B-25) ja està més a prop, després que el Consell de Ministres hagi aprovat la seva autorització. Els treballs s'iniciaran al llarg de l'any 2023.

L'anunci l'ha fet la ministra del Mitma, Raquel Sánchez , durant la celebració a Sant Boi de la I Fira de la Logística 4.0, amb el lema 'Connexions que mouen el món'. La ministra també ha confirmat que la finalització de les obres, parcialment executades, formarà part del pròxim pressupost estatal.

Nota de premsa del Mitma

Les actuacions previstes, amb un cost global de 63 milions d'euros, milloraran les connexions entre les infraestructures de l'entorn mitjançant la construcció de 2,26 quilòmetres de la nova autovia B-25 (entre la ronda Litoral i l'autopista C-32) i la remodelació d'alguns enllaços a la zona.

Aquestes obres, llarg temps esperades i reivindicades a Sant Boi, han de posar solució a les dificultats que pateix la ciutat en els accessos al nucli urbà per carretera i, especialment, a la rotonda de la Parellada . L'actuació principal del projecte permetrà connectar millor les carreteres C-32, C-245, BV-2002 i el nucli viari de la nostra ciutat.

El projecte inclou 750 m de carril bici al llarg del traçat de la nova autovia des del camí d'accés a l'ETAP de Sant Joan Despí fins a la Parellada de Sant Boi. Aquest tram donarà continuïtat al carril bici de la C-245 per anar a Cornellà.

Un altre projecte que ha fet un pas endavant recentment és el futur Tren del delta , que permetrà disposar d'una connexió sostenible i d'alta capacitat entre Sant Boi, Castelldefels, Gavà i Viladecans. La signatura del contracte per redactar l'estudi d'alternatives tècniques per aquesta infraestructura ferroviària es va produir la setmana passada.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades