ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/03/2022 02:20:58 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi s'adhereix a l'Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció del Sistema Nacional de Salut
L'Ajuntament segueix treballant per promoure una ciutat saludable des de totes les seves polítiques

10/31/2022

El Ple municipal ha aprovat per unanimitat l'adhesió de l'Ajuntament a l'Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció en el Sistema Nacional de Salut. És un pas més en el camí iniciat per Sant Boi per configurar un municipi amb un entorn saludable i prioritzar la millora de la salut de la ciutadania.

L’Estratègia de Promoció de la Salut i  Prevenció en el Sistema Nacional de Salut (SNS) és una iniciativa del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad , elaborada en col·laboració amb els governs autonomics i amb les comunitats científiques.

La seva missió és facilitar un marc global per a la promoció de la salut i la prevenció al llarg de la vida , integrant aquest objectiu en els serveis públics, implicant activament altres sectors de la comunitat i promovent la participació de la població per augmentar la seva autonomia i capacitat per exercir un major control sobre la pròpia salut.

El paper dels ajuntaments en el marc d'aquesta estratègia consisteix a promoure accions i intervencions des de la proximitat , amb una incidència més directa en la vida quotidiana i en la salut de les persones mitjançant polítiques dels diferents àmbits (salut, educació, benestar social, transport, urbanisme, esports, medi ambient...).

L’estratègia proposa el desenvolupament d’intervencions identificades com a bones pràctiques i basades en l’evidència científica, dirigides a proporcionar salut, prevenir malalties, lesions i discapacitats actuant sobre factors com l’activitat física, l’alimentació, els hàbits tòxics o el benestar emocional i prioritzant etapes vitals com la infància, l'adolescència i l'envelliment i circumstàncies com la vulnerabilitat, amb l'objectiu de reduir les desigualtats.

Sant Boi, que treballa fa anys en aquesta direcció, fa un pas més en el camí com a ciutat saludable .


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades