ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/31/2023 04:09:43 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


25 persones s'incorporen a l'Ajuntament de Sant Boi per treballar en diferents programes d'ocupació
L'AMB finança un pla ocupacional que reforça les tasques de suport a l'estudi, millora de l'espai públic, digitalització o salut postcovid

12/02/2022

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha donat la benvinguda a 25 treballadors i treballadores, majoritàriament joves, que s'han incorporat a l'Ajuntament de Sant Boi gràcies a diversos programes d'ocupació finançats per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i el Servei d'Ocupació de Catalunya. Les subvencions que permeten aquestes contractacions ascendeixen a una quantitat global de 800.000 euros.

21 persones treballen en diferents departaments municipals gràcies a un Pla d'ocupació de l'AMB que té com a objectiu impulsar el desenvolupament econòmic local i generar llocs de treball. Entre aquestes persones hi ha el personal docent del programa de suport a l'estudi Tu Pots, que ofereix seguiment de les tasques escolars i millora de les tècniques d'estudi a alumnes dels cinc instituts i una escola de la ciutat.

També s'ha contractat personal qualificat que realitza tasques tècniques relacionades amb, per exemple, la millora de l'espai públic i la mobilitat, la qualitat ambiental, l'atenció a la salut postcovid, la digitalització o la promoció de la cultura als barris.

La resta de les persones que han començat a treballar a l'Ajuntament ho han fet en el marc del Programa 30+ i del Programa d'ocupació i desenvolupament local (AODL), finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya . Entre altres qüestions, s'ocupen de tasques relacionades amb la dinamització del teixit empresarial i els polígons industrials.

Els programes ocupacionals que es duen a terme a Sant Boi afavoreixen que les persones participants incrementin les possibilitats d'inserció en el mercat de treball ordinari. Alhora, contribueixen al benestar i la qualitat de vida de la ciutadania i reforcen la renovació i la innovació en l'Administració local.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades