ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/06/2022 17:23:17
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Recursos educatius i de cura per a petita infància

Amb l'arribada de l'estiu, moltes famílies comencen a pensar en les possibilitats educatives i pedagògiques per als seus fills i filles de cara al setembre, especialment en la primera etapa de la infància.

Davant d'aquesta necessitat, l'Ajuntament ha preparat un díptic amb un recull de tota l'oferta lúdico-educativa disponible a la ciutat per a la franja d'edat de 0 a 3 anys.

Alguns dels recursos que s'hi inclouen són, d'una banda, els serveis educatius; com les llars d'infants i les escoles bressol de la ciutat i, de l'altra, els serveis de cura, ludoteques, espais familiars, racons i tallers de suport a la criança per a famílies, etc.

El conjunt de propostes són una oportunitat per afavorir les primeres relacions entre infants de la primera infància y també un suport per a les famílies, ja que suposen un ajut per a la conciliació.

Díptic en format .PDF

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades