ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/05/2023 03:51:50 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Anell Verd

Una aposta per la natura

Vianants i ciclistes poden passejar per un itinerari únic en l’entorn metropolità de Barcelona que recorre i apropa a espais d’interès paisatgístic (com el parc fluvial o la munanya de Sant Ramon) i cultural (com les Termes Romanes, la cripta de la Colònia Güell o la Torre de Benviure). S’inicia a la zona museística i recorre la llera del riu Llobregat i camins forestals fins al parc de la Muntanyeta. En el traçat de l’Anell Verd, o ben a prop també es troben els edificis que conformaran la futura xarxa d’equipaments ambientals de Sant Boi (com l’ermita de Sant Ramon, Can Palòs o Can Julià).
El camí s’ha senyalitzat amb plafons que informen sobre els valors de cada espai, indicadors quilomètrics i avisos de la dificultat del recorregut.

Mapa anell verd
Tornar adalt

Les obres

El Ministeri de Medi Amibent ha dut a terme les obres amb un pressupost de 850.000 euros. Els treballs han consistit a fer més regular el terra de les zones per on passa l’itinerari, posar baranes de seguretat, millorar la canalització pluvial, adequar zones d’estada i plantar nova vegetació. Una de les actuacions més destacades ha estat la col·locació d’un pont de fusta que creua la BV-2004 per accedir des del riu fins a l’ermita i connectar espais forestals com la vall de Santa Bàrbara, el puig de l’Angle i el Montbaig.

Tornar adalt
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades