ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

17/02/2022 14:35:45
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Persones amb discapacitat

Sant Boi és una ciutat sensible i compromesa amb les necessitats de les persones amb discapacitat, i és en aquest sentit, que es posa al seu abast tot un seguit de recursos, serveis i activitats amb l'objectiu d'afavorir la seva inclusió, igualtat d'oportunitats i participació plena en la societat com a ciutadans i ciutadanes de ple dret.

Per més informació podeu posar-vos en contacte amb:
Unitat d’Igualtat i Cohesió Social
Can Jordana
C/ Ebre, 27
Tel. 93 635 12 00 ext. 424
Fax. 93 654 37 52

Guia de recursos per a Persones amb discapacitat

A aquesta guia recull diferents recursos i ajuts disponibles que les persones amb discapacitat de Sant Boi tenen al seu abast com a ciutadania de ple dret i que els permetin viure una vida en igualtat i dignitat.




També pots consultar la Guia de Recursos de LECTURA FÀCIL.Document .PDF



Dia Internacional de les Persones amb discapacitat

L’any 1992, l’Assemblea General de les Nacions Unides va declarar el 3 de desembre com a Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. L’objectiu d’aquest dia, és promoure els drets i el benestar de les persones amb discapacitat en tots els àmbits de la societat així com conscienciar sobre la seva situació en els diferents aspectes de la vida política, social, econòmica i cultural.

En aquesta línia l’Ajuntament de Sant Boi, conjuntament amb les entitats i serveis locals de l’àmbit organitza activitats per commemorar aquesta data.

Programació tallers i activitats inclusives

Sant Boi de Llobregat compta amb una àmplia oferta especialitzada en lleure i oci per a persones amb discapacitat, per tal que puguin participar i gaudir del seu temps de lleure mitjançant la pràctica esportiva o activitats d'oci de manera normalitzada, tal i com recull la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat.

Consulta els tallers i les activitats. Document .PDF



Fes la teva consulta!

Aquest és un servei d'atenció via correu electrònic, en el que hi podràs consultar qualsevol aspecte, dubte o consulta respecte tu, familiar o amic o amiga sobre els serveis, recursos i activitats per a persones amb discapacitat. Aquest servei és en línia i les respostes es fan mitjançant correu electrònic.

- Formulari de Consulta






Tornar a dalt
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades