ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/10/2019 12:31:08
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Cluster Salut

Per raons d’història, trajectòria i oportunitat, l’àmbit de la salut, i més concretament la salut mental comunitària, s’ha constituït com un eix estratègic de la ciutat.

Un element primordial per a desenvolupar-lo es fonamenta en l’existència al municipi d’institucions amb una solvència reconeguda i en equipaments potents i moderns gestionats per aquestes, que no es limiten a donar una assistència de qualitat sinó que alhora aporten el valor afegit que proporciona treballar en els camps de la docència, la recerca i la innovació.

Sant Boi de Llobregat ha estat històricament vinculat a la salut mental, així com als dos hospitals psiquiàtrics amb el que això ha significat per a la definició i configuració de la pròpia identitat local. En aquest sentit ostenta amb orgull el títol honorífic de Vila Hospitalària.

Des de l’any 2008 l’Ajuntament de Sant Boi està liderant un projecte de Salut Mental comunitària amb la implicació dels diferents agents comunitaris.

L’eix estratègic de salut mental se sustenta en quatre conceptes: salut mental comunitària, estratègia integral, col·laboració institucional i potenciació de la investigació.

www.clustersalutmental.cat/
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades