ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

01/02/2017 13:25:12
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ciutat educadora

ome

Oficina municipal
d'escolarització.
Preinscripció curs 2017-18


|

educacio_permanent

Cercador de formació

Oferta de formació de caràcter públic que hi ha al municipi per a persones majors de 16 anys. La informació està ordenada per àrees temàtiques i es pot filtrar per màteria, ubicació, preu i edat. També permet la subscripció per rebre les ofertes actualitzades.
|

Copia-de-tics

Apropa't a la informàtica

L’Ajuntament compta amb un ampli ventall d’oferta formativa d'informàtica adreçada a tota la ciutadania.
|

mediacio

Servei municipal de mediació ciutadana

El Servei Municipal de Mediació Ciutadana (SMMC) de Sant Boi de Llobregat és el resultat del compromís de l’Ajuntament amb aquelles actuacions, estructures i serveis que afavoreixin un model de ciutat que promoguin i millorin la convivència i el civisme.
|

Participació educativa

És l’organisme de participació en la programació i gestió educativa en qualsevol aspecte relacionat amb ensenyaments no universitaris dins l’àmbit municipal.
|

Activitats extraescoalrs

Activitats extraescolars

El programa municipal d'activitats escolars s’adreça a tots els centres públics d’educació primària i secundària de Sant Boi.
|

practivitats

Guia d'activitats per a escoles, instituts i famílies

Hi trobareu, activitats de tota mena, de manera que cada projecte de centre podrà incorporar-hi allò que realment connecti amb les necessitats de la vostra comunitat. Alumnes, professorat i famílies són, per igual, l’objectiu de les nostres propostes.
|

espai_nado

Espai nadó, espai familiar

Els espais familiars de petita infància són serveis d'atenció a les famílies amb infants de 0 a 3 anys no escolaritzats que ofereixen suport a la criança i educació dels fills i filles.
|

uned

Uned. Campus 365

El Campus 365 és una nova concepció de espai universitari. Obre la possibilitat de convertir tot el territori de Sant Boi en un CAMPUS, amb un o més equipaments de referència, per allotjar coneixements universitaris.
|

Blai Net

Escola municipal de música Blai Net

L’Escola Blai Net ofereix quatre programes generals, adreçats a quatre franges d’edat Els programes progressen des de plantejaments més rígids a més flexibles conforme avança l’edat. En aquesta plana trobareu informació genèrica sobre els programes.
|

Formació famíles

Escola de mares i pares

És un programa de xerrades i altres activitats que recull totes aquelles temàtiques relacionades amb els interessos educatius que actualment poden tenir les famílies. Dirigit a a tots els pares i mares del municipi.
|
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades