ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/10/2020 10:58:19
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ciutat

Dia mundial de la Salut Mental

El divendres 10 d'octubre és el Dia Mundial de la Salut Mental. La ciutat se suma a la commemoració amb el lema “Salut mental i Benestar, una prioritat global”.

Amb motiu de la celebració, el 9 d'octubre ha tingut lloc una trobada (webinar) virtual de la Taula de Salut Mental que ha tractat de la tasca que desenvolupen les entitats del sector en la situació sanitària que vivim i de les propostes de treball futur. A més, al vespre s’ha il·luminat de verd la façana de l’Ajuntament.

MANIFEST DEL DIA Mundial de la Salut Mental

El nostre municipi té una llarga trajectòria de treball, col·laboració i innovació en l’àmbit de la salut mental. El Clúster de Salut Mental de Catalunya, amb seu a Sant Boi, n’és el màxim exponent. La Taula de Salut Mental és un espai de coordinació, de trobada i de reflexió de tots els agents i entitats que treballen en aquest sector a la nostra ciutat i la comarca.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades