ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

11/05/2022 10:53:36
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Programa municipal formació a famílies

Programa de formació a famílies

El programa de formació a família és un programa d'acció comunitària que inclou activitats dirigides, fonamentalment, a tots els pares i mares del municipi. És una proposta oberta de xerrades i altres activitats relacionades amb diferents àmbits, temàtiques i interessos educatius que, actualment poden tenir les famílies.
Les activitats són obertes a les famílies del municipi, tot i que, donada la situació sanitaria, hi ha limitació del número de participants per la qual cosa us demanaem que feu inscripció prèvia.
Com a novetat, aquest curs 2021-2022 reprenem algunes activiats en format presencial, però sense servei d’acollida per a infants i continuem amb les activitats en format on-line.

INSCRIPCIÓ ALS TALLERSescola de mares i pares

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades