ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/14/2022 08:52:45 AM
reactivem
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Te escuchamos

L’Ajuntament de Sant Boi t’escolta. L'ètica i la qualitat en el servei forma part dels nostres signes d'identitat. Per això treballa posant els cinc sentits per millorar contínuament els serveis que posa a l’abast dels ciutadans i les ciutadanes.
Per garantir la qualitat d’aquests hem de tenir molt presents els suggeriments i les consultes que ens feu arribar des d’aquesta bústia virtual. En aquest espai de participació que posem al vostre abast ens podeu enviar opinions sobre qualsevol dels temes que afecten a la gestió municipal .
Els vostres punts de vista ens permetran millorar les propostes d’actuació.

Instruccions d’ús

1.- Ens podeu presentar els vostres suggeriments o queixes utilitzant aquest portal, a través del qual també podreu consultar les opinions d’altres ciutadans i les respostes obtingudes .

2.- A l’hora de fer la vostra aportació cal que seleccioneu l’àrea temàtica i l’assumpte concret respecte al que voleu opinar. Així arribarà el missatge a l’especialista encarregat de formular la resposta, la qual rebreu en un màxim de 15 dies hàbils, tenint en compte que el mes d'agost es considerarà inhàbil a tots els efectes.

3.- Si voleu opinar de diferents temes, ubiqueu cadascun d’ells en l’àmbit temàtic corresponent amb l’objectiu de poder-vos oferir la resposta més adequada.

No atendrem aquells comentaris que continguin expressions ofensives, que vulnerin els drets fonamentals de les persones o que atemptin als principis de la convivència democràtica.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere