ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/07/2019 13:08:18
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Centres oberts

Els centres oberts són serveis d'atenció social i educativa adreçats a infants i adolescents que es troben en situació de vulnerabilitat social. Proporcionen atenció individualitzada, grupal, i familiar. Funcionen en horari extraescolar i realitzen activitats lúdiques i educatives amb el suport d'educadors i educadores.

Els centres oberts formen part dels Serveis Socials Bàsics, i treballen en xarxa amb l'Ajuntament per tal d'establir criteris bàsics de qualitat dels serveis i promoure l'equitat de l'oferta de la ciutat.

Destinataris

Els destinataris són infants del municipi en situació de vulnerabilitat i les seves famílies, derivats pels professionals dels Serveis Socials. Les edats poden variar en funció de les necessitats, però han de ser entre 3 i 18 anys.

Activitats

El tipus d’activitats variarà en funció de la franja d’edat dels infants, però en general seran les següents:

  • Activitats orientades a l’adquisició d’hàbits bàsics.
  • Suport a les tasques escolars
  • Activitats lúdiques: jocs, dinàmiques grupals...
  • Activitats informàtica, audiovisuals...
  • Activitats i tallers per desenvolupar habilitats, creativitat, competències...
  • Activitats de cura i alimentació dels infants.
  • Activitats de suport a la funció parental de les famílies

Centres Oberts

Actualment a Sant Boi tenim 4 centres oberts, un d'ells de titularitat municipal i 3 amb conveni de col·laboració amb l'Ajuntament.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades