ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

30/05/2017 10:03:33
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


II Mostra de Cinema i Convivència de Sant Boi

mostra cinema

Els drets humans en primera persona.

Dimecres 31 de maig de 2017, 18h a l'Auditori Parc Sanitari Sant Joan de Déu(entrada pel c/Picasso)

Aquesta segona Mostra, enguany amb un format documental, ha permès acostar els drets humans a 190 joves de Sant Boi, que han conegut de primera mà alguns testimonis directes de santboians i santboianes que han viscut en algun moment de les seves vides les conseqüències d'algunes vulneracions dels seus drets.

Des d'una mirada propera i reflexiva, els nois i noies dels 13 centres educatius que han participat a la Mostra han realitzat diferents sessions prèvies a l'aula, on han treballat els drets humans i les seves vulneracions a partir de diferents tallers vivencials i han adquirit les eines i coneixements audiovisuals necessaris per a crear una peça documental.

La II Mostra de Cinema i Convivència s'emmarca en el pla d'activitats de la Xarxa d'Educadors i Alumnes per la convivència i el Pla Municipal d'Educació i Formació per a la Solidaritat. Durant tot el procés de treball, l'educador audiovisual Dídac Roger, de Kineina Audiovisuals, ha acompanyat aquests joves i s'ha encarregat de l'elaboració i el muntatge de la peça, que ha comptat amb la participació dels següents centres educatius: Col·legi Joan Bardina, IES Camps Blancs, IES Rafael Casanova, Col·legi Pedagogium Cos, Col·legi Llor, IES Marianao, IES Joaquim Rubió i Ors, Col·legi Mare de Déu dels Dolors i Col·legi Sant Josep, Fundació Marianao, Esplai Eixida, Centre Obert Don Bosco i PFI-PTT de Sant Boi.

El proper 31 de maig podrem veure el documental, fruit de la reflexió que ha fet aquest conjunt de joves sobre els drets humans a la ciutat. Sentirem la veu de diferents testimonis que comparteixen els seus relats en primera persona, coneixerem algunes de les vivències, una part de la seva realitat, posarem paraules, cares i noms als drets humans, reflexionarem sobre els estigmes que a vegades pesen sobre alguns col·lectius.

Programa:

18h Inauguració: Lluïsa Moret Alcaldessa de Sant Boi (benvinguda i presentació del documental)
18.15h Visionat del documental (aprox. 1h de durada)
19.15h Debat amb els alumnes representants dels 13 centres participants. Conducció del debat: Marina Aguilar (tècnica de sensibilització Unitat de Cooperació) i Dídac Roger (educador audiovisual de Kineina).
20h Tancament: Alba Martínez 5a Tinenta d'alcaldia. Ciutat Educadora.Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades