ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

18/02/2021 15:18:59
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Inscripció prova ACTIC GeneralitatL’ACTIC  és el certificat acreditatiu de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència. L’ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències TIC mitjançant una prova telemàtica.

Les persones que superen satisfactòriament la prova tenen un certificat acreditatiu que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell de competències (bàsic, mitjà i  avançat) en TIC davant de qualsevol empresa o administració.

L’Olivera i la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer són centres col·laboradors ACTIC. Qualsevol persona de més de 16 anys podrà demostrar les seves competències en tecnologies de la informació i la comunicació.

Els horaris de les proves són tots els divendres a les 11:00 h a la Biblioteca Jordi Rubió i el tercer dissabte de cada mes a l'Olivera a les 9:00 h.

Més informacióPodeu reservar dia i hora per fer la prova clicant aquest enllaç

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades