ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

29/05/2017 12:39:05
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Fòrum local de convivència

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat mitjançant el Pla de Ciutat 2012-15 ha determinat la cohesió com a una de les seves prioritats pel vigent mandat. Com queda explicitat en el seu compromís 6è, la promoció de la convivència ha de ser un valor irrenunciable amb l’objectiu estratègic “d’aconseguir un major nivell de normalització, inclusió, convivència i respecte en el marc d’una ciutadania diversa”.

En el marc de la Ciutat Educadora, una de les línies polítiques de treball és concretament el foment de la convivència mitjançant la promoció de l’educació crítica de la ciutadania i la identificació dels factors i els processos locals que dificulten la cohesió social i la convivència a la nostra ciutat.

El 26 de març de 2015 a Can Massallera es va celebrarà el IV Fòrum Local de Convivència. Aquesta jornada anual recull l’impuls de la Xarxa d’Educadors i Alumnes per a la Convivència, que durant el present curs escolar està treballant un programa d'activitats educatives i de sensiblització per aprofundir en la convivència, el respecte a la diversitat sexual i la lluita contra l'homofòbia.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades