ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

16/12/2020 21:36:31
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ajuntament

El Departament de Salut ha notificat la propera finalització d'aquestes proves als municipis on s'estaven realitzant com a conseqüència de la revisió de l'estratègia de detecció de casos positius.

En el cas de Sant Boi, les proves (tests d'antígens ràpids) es fan a l'equipament L'Olivera de dilluns a divendres, de 15 a 20 hores (accés pel carrer d'Antonio Machado, 1-4) fins el 18 de desembre.

És important presentar la targeta sanitària per facilitar els tràmits i no cal demanar cita prèvia.

Els tests de detecció s'adrecen exclusivament a la població asimptomàtica a partir dels 16 anys.

Aquestes proves formen part de la nova estratègia del Departament de Salut d'intensificar els cribratges intensius per trencar possibles cadenes de transmissió comunitària, ja que algunes persones infectades no presenten símptomes i poden transmetre el virus, sense saber-ho, a persones del seu entorn.

La tècnica utilitzada són els tests antigènics ràpids (TAR).

Les persones que presentin símptomes compatibles amb COVID-19 i les persones que s'hagin fet una prova amb diagnòstic positiu en els darrers tres mesos han de seguir els circuits habituals, és a dir, fer-se la presa de mostres al CAP.

El resultat de la prova es comunica al moment (s'obté en 15 minuts) i també es pot consultar a la plataforma La Meva Salut.

Tota la informació a: salutweb.gencat.cat
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades