ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

22/02/2023 11:11:20
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Oficina municipal d'energia sostenible

OMES Nova oficina municipal d'energia sostenible


Horariu

De dilluns a dijous de 9 a 13:30h i de 16.30 a 19h, divendres de 9 a 14h


Díptic de l'OMES (.PDF)


Posem al teu abast l'OMES, un servei municipal gratuït on un equip de professionals t'informarà, assessorarà i donarà suport en relació amb qualsevol tema d'energia i el canvi que hem de fer tots i totes en la forma de consumir-la, per tal de reduir el cost econòmic, ambiental i social que ara comporta.
Sant Boi vol ser referent com a ciutat sostenible i saludable, que gaudeix d'una bona qualitat de l'aire i treballa per donar resposta a l'emergència climàtica. Per això apostem per l'estalvi energètic i les energies renovables!

    T’informen i assessorem en:

  • - Reducció de les teves factures. Coneix les teves factures de gas i electricitat per pagar menys i les bones pràctiques que pots aplicar per reduir costos energètics.
  • - Auditories energètiques online. Coneix els punts febles del teu habitatge i actua.
  • - Projectes d'autoconsum fotovoltaic. Genera la teva energia i paga menys en la teva factura elèctrica.
  • - Mobilitat eficient i sostenible. Coneix les diferents formes de mobilitat eficient i sostenibles existents, tant individuals com col·lectives.
  • - Tramitació d'ajuts i subvencions. Ajuts a la rehabilitació energètica, instal·lació d’energia solar fotovoltaica, pla de MOVES, instal·lacions de punts de recarrega de vehicles elèctrics...
  • - Comunitats energètiques. Genera o consumeix electricitat de proximitat, descentralitza el sistema. Participa en les futures comunitats energètiques.
  • - Drets energètics. T’informem dels drets energètics. Possibilitat d’acollir-se al bo social.
  • - I en tot el relacionat amb la transició cap a les energies renovables!.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades