ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

27/09/2022 08:55:32
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Oficina municipal d'energia sostenible

OMES Nova oficina municipal d'energia sostenible


Horariu

De dilluns a dijous de 9.30 a 13:30h i de 16.30 a 19h, divendres de 9 a 14h


Díptic de l'OMES (.PDF)


Posem al teu abast l'OMES, un servei municipal gratuït on un equip de professionals t'informarà, assessorarà i donarà suport en relació amb qualsevol tema d'energia i el canvi que hem de fer tots i totes en la forma de consumir-la, per tal de reduir el cost econòmic, ambiental i social que ara comporta.
Sant Boi vol ser referent com a ciutat sostenible i saludable, que gaudeix d'una bona qualitat de l'aire i treballa per donar resposta a l'emergència climàtica. Per això apostem per l'estalvi energètic i les energies renovables!

    T’informen i assessorem en:

  • - Reducció de les teves factures. Coneix les teves factures de gas i electricitat per pagar menys i les bones pràctiques que pots aplicar per reduir costos energètics.
  • - Auditories energètiques online. Coneix els punts febles del teu habitatge i actua.
  • - Projectes d'autoconsum fotovoltaic. Genera la teva energia i paga menys en la teva factura elèctrica.
  • - Mobilitat eficient i sostenible. Coneix les diferents formes de mobilitat eficient i sostenibles existents, tant individuals com col·lectives.
  • - Tramitació d'ajuts i subvencions. Ajuts a la rehabilitació energètica, instal·lació d’energia solar fotovoltaica, pla de MOVES, instal·lacions de punts de recarrega de vehicles elèctrics...
  • - Comunitats energètiques. Genera o consumeix electricitat de proximitat, descentralitza el sistema. Participa en les futures comunitats energètiques.
  • - Drets energètics. T’informem dels drets energètics. Possibilitat d’acollir-se al bo social.
  • - I en tot el relacionat amb la transició cap a les energies renovables!.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades