ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

16/04/2019 09:47:26
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Plans Comunitaris

Els Plans de Desenvolupament Comunitari (PDC) són una estratègia d'intervenció social i territorial que, mitjançant un procés participatiu conjunt de tots els agents implicats, volen donar respostes globals a les necessitats d'una comunitat, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida del conjunt de la població del territori.

Els Plans pretenen establir vincles de relació entre el teixit associatiu, els serveis públics i les administracions públiques; per crear d'aquesta manera, un intercanvi de necessitats, d'expectatives i potenciar la identitat del barri.

Des de l'Ajuntament de Sant Boi es desenvolupen plans als barris de Ciutat Cooperativa i Molí-Nou, Marianao, Camps Blancs i Casablanca. Els seus objectius són els següents:

-Incidir en les necessitats del territori diagnosticades com a prioritàries, fent especial atenció als col·lectius i sectors socials amb més dificultats com són la infància, l'atenció a les famílies, la promoció juvenil i l'atenció a persones discapacitades o amb situació de dependència.

-Crear estructures de cohesió per tal de prevenir l'exclusió social i promoure la inclusió dels sectors socials més desfavorits en les dinàmiques comunitàries.

-Promoure processos d'empoderament i autonomia individuals i col·lectives, atorgant el protagonisme als actors del territori i fomentant la corresponsabilitat i compromís del veïnat, teixit associatiu, serveis i administracions del territori.

-Transformar i construir noves realitats mitjançant processos de treball col·lectiu i participatiu.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades