ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/12/2020 15:11:12
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Serveis contractats amb DENTIX

CONCURS DE CREDITORS DE DENTIX

S’ha publicat en el Butlletí Oficial de l'Estat (núm. 316) la declaració de concurs de creditors en el jutjat mercantil número 2 de Madrid, per part de les empreses relacionades amb la prestació del serveis de les clíniques DENTIX.

Per tant, les persones afectades pel tancament d’aquestes clíniques que haguéssiu pagat el vostre tractament en efectiu, amb targeta de crèdit/dèbit o mitjançant un crèdit personal –és a dir, no finançat per una entitat financera de DENTIX–, heu de comunicar el vostre crèdit/reclamació a l'administració concursal, per intentar recuperar els diners pagats per un servei que no us han prestat (no necessiteu advocat ni procurador).

Teniu fins el 3 de gener de 2021, inclòs, per comunicar la vostra reclamació per via electrònica a l’adreça dentix.concursal@iusaequitas.net o bé a:

ACCOUNT CONTROLIUS&AEQUITAS ADMINISTRADORES CONCURSALES SLP
Av. Alberto Alcocer 24, 4ª planta, 28036 (Madrid)
Telèfon: 915914291
Fax: 914465321

· Feu-hi constar les dades d'identificació del concurs: Concurs ordinari 1305/2020, amb número d’identificació general de procediment 28.079.00.2-2020/00133464. Interlocutòria de data 20/11/2020.

· També cal que hi feu constar les dades següents: DNI, nom i cognoms, domicili, telèfon i adreça electrònica, així com les dades del deute –és a dir, els diners pagats per serveis que no us han prestat-, amb còpia dels pagaments fets a DENTIX i de tota la documentació de què disposeu (historial mèdic, reclamacions fetes, etc.).

· Les resolucions del concurs es publicaran en el web del Registre Públic Concursal.

Les empreses incloses en el concurs, totes amb domicili en el carrer Ribera del Loira 56-58 de Madrid, són:

· DENTIX HEALTH CORPORATION SLU (C.I.F. B86933819)

· DENTOESTETIC CENTRO DE SALUD Y ESTÉTICA DENTAL SLU (C.I.F. B83409797)

· DENTIX HEALTH INTERNATIONAL SLU (C.I.F. B86940970)

· NEOTECH CLINICAL SLU (C.I.F. B86940962)

Recordeu que, davant la publicació del concurs de creditors, des dels organismes públics de consum ja no podem mediar amb l'empresa DENTIX per a resoldre les reclamacions de les persones afectades. Per tant, encara que hagueu presentat una reclamació en algun servei públic de consum, cal que us adreceu a l’administració concursal.

Què cal fer si teniu serveis contractats amb DENTIX que no us han prestat

Si teniu contractat un tractament dental en les clíniques Dentix i heu pagat la totalitat o una part de l’import del servei sense que us l’hagin prestat completament, us aconsellem que recopileu tota la documentació de què disposeu (publicitat, pressupost, contracte, factures, etc.).

· Si l’establiment està obert però no us presta el servei contractat:

Si en el termini d’1 mes no heu obtingut resposta o bé la resposta no és satisfactòria, podeu presentar una reclamació al Servei Públic de Consum de Sant Boi de Llobregat.

· Si l’establiment està tancat:

Si vau finançar el pagament amb un crèdit al consum vinculat a la prestació del servei, reclameu a l’entitat financera que us ha concedit el préstec per sol·licitar l’anul·lació dels càrrecs pendents de pagament –ja que s’ha produït un incompliment de contracte– o la devolució de la part ja abonada.

Presenteu la reclamació a l'entitat financera de manera que en quedi constància –per exemple, amb fulls oficials de reclamació en el mateix establiment, per correu electrònic, via formulari web, per carta o burofax certificats, etc.–.

Si no atenen la vostra sol·licitud en el termini màxim d’1 mes, presenteu la reclamació al Servei Públic de Consum.

Si vau pagar amb targeta de crèdit, contacteu amb la vostra entitat financera per informar-vos de la possibilitat d’anul·lar els càrrecs.

Si vau pagar el tractament al comptat o amb targeta de crèdit sense possibilitat d'anul·lar els càrrecs, heu de reclamar els imports a DENTIX, però donat que aquesta empresa ha sol·licitat el concurs de creditors, us recomanem que us dirigiu al Servei d'Orientació Jurídica (tel. 93 422 15 45) per informar-vos sobre aquest procediment judicial. Per altra banda, des del web de l'Agència Catalana del Consum (www.consum.cat) podreu anar consultant les novetats del cas.

En tots els casos, intenteu aconseguir el vostre historial mèdic a la clínica dental on vàreu contractar el servei.

Recordeu que des del Servei Públic de Consum es tramitarà la vostra reclamació mitjançant els mecanismes de resolució alternativa de conflictes –la mediació i l’arbitratge de consum–, que són sistemes gratuïts i voluntaris per a ambdues parts, empresa i consumidor.

Podeu presentar la reclamació al Servei Públic de Consum a través del portal municipal (www.santboi.cat). En aquest sentit, us adjuntem una Guia per a realitzar els tràmits de consum en línia.

També podeu registrar la vostra reclamació de forma presencial sol·licitant cita a l'OMAP (Tel. 93 635 12 12), tot i que, per tal de reduir desplaçaments davant l'actual situació d'emergència sanitària, us agrairíem que prioritzeu els canals telemàtics sempre que sigui possible.

Si cap de les opcions anteriors no dóna un resultat satisfactori, podeu recórrer a la via judicial. En aquest cas, informeu-vos-en en el Servei d’Orientació Jurídica de la Generalitat, que si us correspon, també us tramitarà els beneficis de justícia gratuïta (tel. 93 422 15 45)

També podeu optar per demanar assessorament a una organització de persones consumidores registrada a Catalunya.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades