ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

22/06/2017 12:57:03
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Obres c. Lluís Pascual Roca

El carrer de Lluís Pascual Roca es transforma per esdevenir un gran passeig urbà

Les obres de remodelació del carrer de Lluís Pascual Roca continuen a bon ritme.

El dia 21 de juny s'ha reobert a la circulació de vehicles l'encreuament dels carrers de Jaume I, Torrefigueres i Franciesc Macià. Així els vehicles ja poden circular des del carrer de Francesc Macià cap als carrers de Jaume I i de Torrefigueres, que fins ara estaven tallats al trànsit.

Paral.lelament ha començat la segona fase de les obres, la que correspon al tram comprès entre els carrers de Bonavista i Oviedo.

El carrer forma part del gran eix cívic i comercial que l’Ajuntament vol convertir en un gran passeig urbà per connectar i vertebrar tots els barris de la ciutat. El projecte de reurbanització preveu l'ampliació de les voreres, tot i que un cop finalitzades les obres els cotxes i autobusos hi podran tornar a circular amb normalitat, ja que no està concebut com un carrer exclusivament per a vianants.


En la major part del carrer, les voreres faran 4 metres d’amplada a una de les bandes i 2,5 a l’altra. També es millorarà l’enllumenat públic, l’arbrat, el mobiliari urbà i l’accessibilitat, mitjançant la supressió de barreres arquitectòniques.

 

 

Els treballs tindran una durada aproximada de 8 mesos i es duran a terme en tres fases.

 

 

El carrer es talla a la circulació de vehicles per trams i es prenen les mesures necessàries per informar els veïns i veïnes de la zona i per minimitzar les afectacions en el trànsit. Com a itinerari alternatiu, l’Ajuntament recomana utilitzar preferentment la ronda de Sant Ramon.

Mentre durin les obres es veurà afectat el recorregut de les línies L70, L72, L75, L78, L79, L96 i N13, que en lloc d’utilitzar el carrer de Lluís Pascual Roca passaran pel carrer de Pau Claris. Tres parades es canviaran de lloc durant aquests mesos.

L’Ajuntament ha mantingut reunions amb veïns i comerciants de la zona per presentar el projecte.

Cal tenir en compte que aquesta és una de les actuacions urbanístiques més importants que es realitzaran a Sant Boi en aquests període de govern, ja que s’intervé en un dels carrers amb més vitalitat, mobilitat i activitat comercial de la ciutat.

Les obres seran clau per reforçar el comerç de proximitat i suposaran un pas més en la progressiva millora de la qualitat de l’espai públic de Sant Boi.

En l'actualitat també s'executen unes altres obres importants per a la configuració de l’eix cívic i comercial de la ciutat: la reurbanització de les voreres de la plaça de la Generalitat.

Les obres del carrer de Lluís Pascual Roca i la plaça de la Generalitat donaran continuïtat a la remodelació realitzada fa uns mesos al Mercat de la Muntanyeta, un dels motors de l’eix cívic i comercial.

 

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades