ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

19/11/2018 10:00:41
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Carnet SB Jove

El Carnet SB Jove és una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat que vol contribuir a millorar la qualitat de vida dels i les joves santboianes a través de l'oferiment i la promoció de serveis, avantatges i descomptes en diferents àmbits, entre els quals destaquen la cultura, l’esport i el comerç.

Els descomptes del Carnet SB Jove els ofereixen entitats, comerços, establiments, empreses, organismes públics o persones físiques a les persones joves -de 16 a 30 anys- residents a la nostra ciutat.

La voluntat del carnet és, d'una banda, oferir als i a les joves avantatges i descomptes i de l'altra, apropar el comerç local a la joventut i facilitar la difusió de productes, serveis i activitats d'aquest.

Aquest carnet és 100% digital i es descarrega a l'smartphone a través d'una l'app wallet per tal d'identificar-se. Les dades que duu el carnet són el número de DNI, nom i cognoms i la data de caducitat del mateix.

Si vols adherir-te el Carnet SB Jove omple el següent formulari:

Aquesta adhesió es regula a través de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i té una periodicitat a llarg termini. Tot i que aquesta col·laboració és voluntària i gratuïta, pot ser modificada o cancel·lada, sempre que una de les parts ho requereixi.

Per demanar informació podeu contactar amb el Servei d'Informació Juvenil El Punt, ubicat a la Factoria Jove de Can Massallera (carrer Mallorca, 30), a l'e-mail elpunt@santboi.cat o al telèfon 93 652 98 43 (de dilluns a dijous de 16 a 20 i dilluns i divendres de 10 a 14 hores).

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades