ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/14/2022 08:48:14 AM
reactivem
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Comisión ciudadana Ateneu Santboià

L’Ajuntament vol que l’Ateneu Santboià del segle XXI sigui un motor cultural per a la ciutat, ajudi a dinamitzar el nucli històric i recuperi el seu valor simbòlic en la vida local.

El passat juny de 2010 es va constituir una comissió ciutadana per debatre i consensuar els criteris per redactar el pla d’usos del futur Ateneu Santboià, després de que en el mes de maig els terrenys de l’històric equipament van passar a ser de titularitat municipal.

Aquesta comissió està formada per una representació àmplia i plural de les entitats i institucions vinculades a la història de l’Ateneu Santboià, al moment actual del teixit sociocultural local i representants de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Des del mes de juny al mes d’octubre de 2010 la comissió va celebrar diverses reunions en un bon clima de treball, buscant criteris comuns sobre els usos futurs de l’Ateneu.

El document de les conclusions del treball de la comissió ciutadana va ser presentat a representants del govern municipal i dels partits polítics el 5 d’octubre de 2010.

Podeu consultar aquest document:

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere