ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

17/12/2020 09:22:04
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Oficina Síndica municipal de Greugeslogo del Síndic de Greuges de Sant Boi de LLobregatQue es SMG Quan intervenim Que fem On som Contacta Vull presentar una queixa
logo del Síndic de Greuges de Sant Boi de LLobregat
Què és la SMG?

És un servei gratuït que té com a objectiu vetllar pels drets i les llibertats dels ciutadans i ciutadanes de Sant Boi en les seves relacions amb l'Ajuntament i amb els seus organismes dependents.

Atenent les queixes i les consultes de qualsevol ciutadà i ciutadana de Sant Boi, referent a les actuacions o omissions de l’Ajuntament i dels seus organismes.
La Sindicatura de Greuges és un mecanisme de garantia de compliment dels drets reconeguts a la ciutadania en la legislació de règim local, mitjançant el control, seguiment i supervisió de l'actuació municipal.

La funció de la SMG li confereix actuar amb plena autonomia, independència i objectivitat.

Qui és?

logo del Síndic de Greuges de Sant Boi de LLobregat

Dolors Vallejo Calderón és l'actual Síndica de Greuges de Sant Boi de Llobregat que va ser escollida pel Ple de l'ajuntament de Sant Boi de Llobregat el 27 de setembre de 2016, per un mandat de 5 anys.

Dolors Vallejo Calderón
Síndica Municipal de Greuges de Sant Boi
Lloc: Cal Ninyo. Carrer Major 43
tel: 93 630 20 36
Horari: Matins de 9.30 a 14 hores, tardes amb cita prèvia,
adreça electrònica: sindicadegreuges@santboi.cat

Currículum de Dolors Vallejo

Declaració de Béns de Dolors Vallejo

La SMG està adherida:

ForumSD

Síndicatures i Defensories locals: defensa dels drets de la ciutadania des de la proximitat del municipi
El FòrumSD és una associació sense ànim de lucre formada pels síndics, síndiques, defensors i defensores dels Ajuntaments de Catalunya. A data d'avui agrupa a un total de 43 sindicatures (38 a Catalunya i 5 de la resta de l'estat - dades gener 2014) que presten aquest servei a més de la meitat de la població del principat. Els síndics i defensors vetllen perquè la ciutadania pugui gaudir d'una bona administració local. L’objectiu de la institució és la defensa dels drets de la ciutadania en l'àmbit local, per la qual cosa pot supervisar l’Administració municipal. La seva actuació suposa examinar i resoldre les queixes formulades d’acord amb els criteris de legalitat i d’equitat. També poden fer una actuació de mediació sempre que les parts ho acceptin o bé proposar fórmules de conciliació o acord entre l’administració i la ciutadania.

Síndic de Greuges de Catalunya - El defensor de les persones

El Síndic té la funció d'atendre les queixes de totes les persones que es troben desemparades davant l'actuació o la manca d'actuació de les administracions. Vetlla pel bon funcionament de l'Administració de la Generalitat.

Defensor del Pueblo

El seu àmbit d'actuació és a nivell estatal.

Defensora del Pueblo Europeo EUROPA - European Ombudsman

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades