ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/14/2022 09:30:49 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Associacionisme

Les associacions són entitats formades per un conjunt de persones associades que treballen, sense ànim de lucre, per a la persecució d’un fi que es recull en els seus estatuts.
El paper que desenvolupen les entitats es podria agrupar en tres àmbits: el relacional, la generació de relacions de confiança i de capital social; la prestació de serveis; i la canalització d’interessos i la formulació de propostes polítiques.
El sector de les associacions a Sant Boi està format per 358 entitats que treballen en diferents àmbits. Les entitats organitzen activitats al voltant de la cooperació, l’esport, la cultura, el veïnatge, l’educació, la nova ciutadania, el medi ambient, la salut i l’economia. Tenen una alta capacitat de lideratge, de mobilització i de relació amb les persones associades.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades