ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

21/10/2020 08:50:36
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ciutat

L'Ajuntament ha posat en marxa un ajut extraordinari del Pla de xoc per a la reactivació social i econòmica de Sant Boi. Una aportació global de 300.000 euros ajudarà a cobrir les necessitats de la població infantil de la ciutat al mateix temps que dona suport a la reactivació del comerç urbà de proximitat.

L'ajut s'adreça a llars amb infants i adolescents menors de 16 anys que han vist reduïts els ingressos a causa de l'emergència sanitària i que, per tant, estan fent un major esforç econòmic per atendre les necessitats familiars i dels seus infants.

Cada família pot sol·licitar una aportació de 200 euros que, si es compleixen els requisits de l'ajuda, es carregaran en una targeta moneder. Aquesta targeta s'ha d'utilitzar per adquirir productes o serveis a establiments adherits a la campanya Reactivem Sant Boi.

Els ajuts es poden tramitar electrònicament. Per informar-se o consultar dubtes, les famílies poden trucar a l'oficina única 'Reactivem Sant Boi' (93 654 82 22), que centralitza la informació, atenció i acompanyament a la ciutadania de Sant Boi en relació amb les ajudes i prestacions de les diferents administracions per la Covid-19.

Tramitar l'ajut

Més de 40 de comerços de Sant Boi s'han adherit ja a aquesta iniciativa, que continua oberta a la participació dels establiments de la trama urbana que venen productes o presten serveis adreçats a les famílies.

L'objectiu municipal es donar opcions perquè se'n beneficiï el màxim número de comerços i establiments de Sant Boi. L'única limitació és la compra amb aquesta targeta de begudes alcohòliques, tabac o jocs d'atzar.

Adherir-se a la campanya comercial


Establiments comercials i de serveis adherits a la campanya

Més informació: Oficina Reactivem Sant Boi (93 654 82 22).

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades