ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/05/2023 05:06:52 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Com arribar-hi


UNED Sant Boi

Edifici L’Olivera

Pl. Montserrat Roig, 1, 1 pl.

08830 Sant Boi de Llobregat

Tel. 93 654 53 33, 93 652 98 40

info@santboi.uned.es

Referències per a la localització de l’edifici L’Olivera, a on està ubicada la Seu de la UNED a Sant Boi:

La plaça Montserrat Roig , la trobareu a la confluència dels carrers Antonio Machado i Joan Pagès .

A la dreta de l'edifici hi ha una altra plaça, és la Teresa Valls i Diví .

El transport públic que deixa a prop de l’edifici de L'Olivera:

La línia SB1 l'itinerari té una parada a l'estació de FFCC i una parada a cinc minuts de l'edifici de l'Olivera, a la Pl. de les Forces Armades. Interval aprox. de pas feiners cada 15 min.

La línia SB2 l'itinerari té l’inici a l'estació de FFCC i té una parada a la Pl. Montserrat Roig. Interval aprox. de pas feiners cada hora.

La línia SB3 l'itinerari té una parada a l'estació de FFCC i una parada a la Pl. Montserrat Roig. Interval aprox. de pas feiners cada hora.

La línia L70 fa el recorregut Sant Boi - Barcelona i té una parada a dos minuts de l’edifici de l’Olivera, a la Pl. Joan N. Garcia Nieto. Interval aprox. de pas feiners cada 20 min.

La línia L72 fa el recorregut Sant Boi – Barcelona i té una parada a dos minuts de l’edifici de l’Olivera, a la Pl. Joan N. Garcia Nieto. Interval aprox. de pas feiners cada 20 min.

La línia L96 fa el recorregut Sant Boi - Castelldefels i té una parada a déu minuts de l’edifici de l’Olivera, al carrer Riera Basté. Interval aprox. de pas feiners cada 15 min.

La línia L74 fa el recorregut Sant Boi (Pl. Forces Armades) – Cornellà “Sant Ildefons” (Av. St. Ildefons), el final del trajecte es troba de cinc minuts de l’edifici de l’Olivera. Interval aprox. de pas feiners cada 30 min.

La línia L75 fa el recorregut Sant Boi (Pl. Forces Armades) - Cornellà “Sant Ildefons” (Av. St. Ildefons), el final del trajecte es troba a cinc minuts de l’edifici de l’Olivera. Interval aprox. de pas feiners cada 30 min.

La línia E79 fa el recorregut Sant Boi - Barcelona (Diagonal) i té una parada a dos minuts de l'edifici de l'Olivera, a la Pl. Joan N. Garcia Nieto. Interval aprox. de pas feiners cada 15 minuts.

FFCC. L'estació de Sant Boi es troba caminant a 12-15 minuts de l’edifici de L’Olivera. Des de Pl. Espanya surten els trens en un interval aprox. de 7 minuts, els dies feiners.

https://goo.gl/maps/5rUE7DxXiQP2
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades