CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/26/2023 01:58:20 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Ermita de Sant Ramon. Reobertura al públic


Tots els espais de l'ermita de Sant Ramon s'han reobert al públic. tenint en compte les limitacions, restriccions i protocols vigents per a la prevenció de la COVID-19.

El servei de bar-restaurant compta amb un aforament interior amb restriccions i taules exteriors a la zona de terrassa amb una separació mínima de dos metres entre comensals.

L'espai de culte també ha obert al públic amb les limitacions d'aforament i sentits de circulació de persones que s'han senyalitzat amb indicadors gràfics.

El Centre d’Interpretació del Paisatge (CIP) s'ha reobert exclusivament amb visites guiades per a grups de 6 persones com a màxim.

S'han intensificat les freqüències de neteja i tots els espais estaran permanentment ventilats, amb la ventilació natural facilitada per la privilegiada situació de l'equipament. Igualment, hi ha informació gràfica que recorda i facilita la comprensió de les mesures excepcionals per a la prevenció de la COVID-19.

L'horari d'obertura de juliol i agost és el següent:

JULIOL:

De dimarts a divendres: de 9.30h a 12h

Dijous i divendres: de 18.30h a 21h

Caps de setmana:

De 9h a 13h i de 18.30h a 21h

AGOST:

Caps de setmana de 8h a 13h i de 18.30h a 21h

D'aquesta manera, l'ermita de Sant Ramon reobre tots els seus espais amb seguretat perquè la ciutadania pugui gaudir del privilegiat patrimoni natural del municipi.

Data

21 de maig de 2021

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere