ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/15/2022 09:10:39 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L' Ajuntament Informa. Avisos d'interès ciutadà

Afectacions al trànsit per festes ciutadanes


Amb motiu de la celebració de les Festes de Barri de Marianao i una nova edició de Cremem Sant Boi, la tarda del dissabte 9 de juny hi haurà afectacions al trànsit:

A partir de les 18 hores, talls de trànsit puntuals al recorregut de la cercavila de les festes: pl. Assemblea de Catalunya, c/Francesc Pi i Margall, c/Joaquim Auger, pl. Generalitat, c/Antoni Gaudí, c/ Providència i pl. Teresa Valls i Diví.

A partir de les 19.30 hores, talls de trànsit puntuals al recorregut de la taballada i la cercavila de Cremem Sant Boi: pl. Estatut, c/Indústria, c/Dídac Priu, c/Mn. Jacint Verdaguer, pl. Catalunya, c/Ll. Pascual Roca, c/Francesc Macià, c/Jaume I, c/Joan Bardina i pl. Ajuntament.

L'Ajuntament agraeix la comprensió dels veïns i les veïnes i demana disculpes per les molèsties.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades