CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/30/2023 07:15:36 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Enquesta de Condicions de Vida 2022


L’Ajuntament de Sant Boi, des de fa temps i de forma progressiva, s’ha anat dotant d’informació estratègica sobre la ciutat i els seus ciutadans i les seves ciutadanes, mitjançant un rigorós conjunt d’enquestes i anàlisis estadístics. El coneixement de les opinions, els valors, les necessitats i els hàbits de santboianes i santboians és una eina bàsica per tal d’orientar adequadament l’acció municipal i dissenyar polítiques públiques efectives i eficients.

En aquest moment posem en marxa una nova onada de l’Enquesta de Condicions de Vida, inclosa en l’estadística oficial, que té per objecte conèixer la percepció de la ciutadania sobre els diferents aspectes que influeixen a la seva vida quotidiana.

En aquesta edició 2022, les 4.000 persones seleccionades a la mostra rebran una carta, a partir de la primera setmana de juliol, tot demanant la seva col·laboració perquè contestin l’enquesta en línia.

Data

Dimarts 28 de juny de 2022

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere