CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/30/2023 08:05:37 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Actuacions per la presència de vespes a l'espai públic


Durant els mesos de més calor, és habitual que algunes espècies de vespes facin forats al terra dels parcs perquè busquen sols secs i arenosos on criar. Es tracta de vespes solitàries, que no formen eixams.

A diferència de les vespes comunes, les vespes de terra són poc agressives, però poden picar si se senten amenaçades. És per això que, tot i que són beneficioses per al medi ambient, si s'instal·len en àrees de joc infantil o en altres indrets de l'espai públic, s'han de fer actuacions de control.

Quan l'Ajuntament detecta aquestes vespes o rep un avís per la seva presència, el personal de manteniment condiciona el terra llaurant i regant bé la sorra per foragitar-les. Mentre es porten a terme aquests treballs, és possible que en algun cas s'hagi de tancar la zona afectada durant una estona per motius de seguretat.

Si detecteu vespes en una àrea de joc infantil o en algun altre espai públic de la ciutat, contacteu amb el tel. 93 635 12 00, ext. 382, o bé aviseu mitjançant la bústia municipal T'Escoltem:

https://santboi.cat/tescoltem

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere