CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/25/2023 01:58:37 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Afectació al servei dels FGC per obres d'infraestructura


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya realitzarà obres d'infraestructura del 10 al 19 de gener al túnel a l'altura de l'Hospitalet.

Aquests treballs afectaran el servei a Sant Boi dos caps de setmana. No hi haurà servei de tren entre la parada de Gornal i Sant Boi del divendres 10, a les 20 hores, fins diumenge 12, i del divendres 17, a les 20 hores, fins diumenge 20.

Durant aquests períodes hi haurà un servei alternatiu d'autobusos, amb les mateixes parades de la línia de ferrocarrils.

A Sant Boi, les parades dels autobusos alternatius per als passatgers que vinguin o vagin en direcció Barcelona se situaran al carrer de Torres i Bages, a tocar de l'accés a l'estació de ferrocarrils. Aquest servei alternatiu estarà indicat a l'estació i es comptarà amb un servei d'informació a peu de carrer que donarà indicacions i resoldrà dubtes.

A causa del servei alternatiu d'autobusos, la parada del SB2 i L96 de l'avinguda Maria Girona es traslladarà provisionalment uns metres a la parada del carrer Torras i Bages. D'altra banda, no es podrà estacionar al carrer de Maria Girona, davant les termes romanes, ja que l'espai estarà reservat als autobusos fora de servei.

Més informació:https://www.fgc.cat/wp-content/uploads/2020/01/20191227_Tall_Gornal_Sant_Boi.pdf#2

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere