CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/25/2023 02:45:54 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Descarrilament d'un tren de mercaderies dels FGC, a l'altura de Sant Boi


Protecció Civil de la Generalitat ha activat el Pla Ferrocat a causa del descarrilament d'un tren de mercaderies que hi ha hagut aquesta tarda a la línia Llobregat-Anoia dels FGC, a l'altura de Sant Boi. A l'accident també s'ha vist implicat un tren de passatgers.

Com a conseqüència, ha mort el conductor del tren de passatgers, dues persones han resultat ferides greus i han estat traslladades a l'Hospital Moisès Broggi, i altres 84 afectats s'estan atenent a un dispositiu de campanya habilitat al carrer de Torres i Bages de Sant Boi.

L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i el vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, es desplacen al lloc per seguir l'evolució dels fets.

L'accident ha provocat afectacions al trànsit a diversos punts: durant unes hores, la carretera BV 2002 ha estat tallada a l'altura del carrer de Frederic Mompou i els vehicles que circulaven per aquesta via des del carrer d'Antoni Pujades es desviaven cap a Sant Vicenç dels Horts.

Dilluns 16 de maig de 2022

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere