ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/20/2022 01:00:55 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L' Ajuntament Informa. Avisos d'interès ciutadà

Tall de servei d'FGC entre les estacions de L'Hospitalet i Sant Boi


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) informa que hi ha un tall del servei de tren entre les parades de L'Hospitalet i Sant Boi del 30 de novembre (a partir de les 10 hores) al 9 de desembre per treballs de millora de la infraestructura.

Com a alternativa per garantir la mobilitat, la companyia ha posat a disposició de les persones usuàries un servei d'autobusos substitutoris per enllaçar les estacions de Sant Boi, Cornellà-Riera, Almeda i L'Hospitalet-Av. Carrilet i un servei exprés Sant Boi-L'Hospitalet.

Amb la intenció de minimitzar les molèsties a la ciutadania i a les persones que visitin Sant Boi amb motiu de la Fira de la Puríssima, l'Ajuntament vol informar puntualment dels canvis previstos entorn de l'estació de Sant Boi pel que fa al servei d'autobusos i a la ubicació de les parades:

-Els autobusos llançadora en direcció cap a l'Hospitalet s'agafan al carrer de Torras i Bages, en una parada provisional que està davant de la parada de taxis.

-De tornada, els autobusos llançadora deixan el passatge a la parada de l'avinguda de Maria Girona situada davant de l'Ateneu Santboià.

-Provisionalment, l'origen de les línies SB2 i L96 no està situat en aquesta darrera parada, sinó en la que hi ha més endavant al carrer de Torras i Bages, a la sortida de l'estació d'FGC.

-L'aparcament en bateria situat davant de les Termes Romanes s'utilitza com a reserva d'aparcament dels autobusos llançadora.

Afectacions al Firabus

El servei d'autobús de la Fira de la Puríssima (Firabus) fa el recorregut en sentit contrari al dels anys anteriors i té la parada principal al carrer de Torras i Bages (tot just darrere de l'edifici de l'Ajuntament).

Aquest autobús dona servei a les persones que visiten la Fira de la Puríssima i connecta, amb quatre parades, els diversos punts d'interès del recorregut firal.

Nota de premsa FGC

https://www.fgc.cat/wp-content/uploads/2018/11/20181122_Tall_Servei_LHospitalet_SantBoi.pdf#2

Fulletó informatiu FGC

Veure document .pdf Tall FGC L'Hospitalet-Sant Boi.pdf ( 1096 Kb)

fgc

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades