CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/25/2023 02:37:34 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Tall de servei d'FGC entre les estacions de L'Hospitalet i Sant Boi


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) informa que hi ha un tall del servei de tren entre les parades de L'Hospitalet i Sant Boi del 30 de novembre (a partir de les 10 hores) al 9 de desembre per treballs de millora de la infraestructura.

Com a alternativa per garantir la mobilitat, la companyia ha posat a disposició de les persones usuàries un servei d'autobusos substitutoris per enllaçar les estacions de Sant Boi, Cornellà-Riera, Almeda i L'Hospitalet-Av. Carrilet i un servei exprés Sant Boi-L'Hospitalet.

Amb la intenció de minimitzar les molèsties a la ciutadania i a les persones que visitin Sant Boi amb motiu de la Fira de la Puríssima, l'Ajuntament vol informar puntualment dels canvis previstos entorn de l'estació de Sant Boi pel que fa al servei d'autobusos i a la ubicació de les parades:

-Els autobusos llançadora en direcció cap a l'Hospitalet s'agafan al carrer de Torras i Bages, en una parada provisional que està davant de la parada de taxis.

-De tornada, els autobusos llançadora deixan el passatge a la parada de l'avinguda de Maria Girona situada davant de l'Ateneu Santboià.

-Provisionalment, l'origen de les línies SB2 i L96 no està situat en aquesta darrera parada, sinó en la que hi ha més endavant al carrer de Torras i Bages, a la sortida de l'estació d'FGC.

-L'aparcament en bateria situat davant de les Termes Romanes s'utilitza com a reserva d'aparcament dels autobusos llançadora.

Afectacions al Firabus

El servei d'autobús de la Fira de la Puríssima (Firabus) fa el recorregut en sentit contrari al dels anys anteriors i té la parada principal al carrer de Torras i Bages (tot just darrere de l'edifici de l'Ajuntament).

Aquest autobús dona servei a les persones que visiten la Fira de la Puríssima i connecta, amb quatre parades, els diversos punts d'interès del recorregut firal.

Nota de premsa FGC

https://www.fgc.cat/wp-content/uploads/2018/11/20181122_Tall_Servei_LHospitalet_SantBoi.pdf#2

Fulletó informatiu FGC

Ver documento .pdf Tall FGC L'Hospitalet-Sant Boi.pdf ( 1096 Kb)

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere