CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/30/2023 08:22:56 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Avís per vent


Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, s'ha activat el Pla especial d'emergències per risc de vent a Catalunya (VENTCAT).

D'acord amb les informacions del Servei Meteorològic de Catalunya, s'inicia episodi de vents amb ratxes fortes i que s'intensificarà de cara a dimarts.

A causa del fort vent, l'Ajuntament de Sant Boi ha activat el Pla bàsic d'emergència municipal en fase d'alerta.El tancament de parcs i jardins de titularitat municipal.Es reforçarà el control als espais forestals.Tingueu cura amb elements mòbils i possibles elements de decoració nadalenca que encara no hagin estat retirats, així com en zones de parcs jardins.

Tingueu cura amb elements mòbils i possibles elements de decoració nadalenca que encara no hagin estat retirats, així com en zones de parcs jardins.

Consells d'autoprotecció per a la població:http://interior.gencat.cat/ventades

Data

16 de gener

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere