ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/15/2022 09:57:10 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L' Ajuntament Informa. Avisos d'interès ciutadà

Presència de 'falsos' mosquits al riu


Durant aquests dies moltes persones que passegen o fan esport per la llera del riu Llobregat han vist insectes similars als mosquits volant per la zona.

Es tracta de quironòmids, uns insectes amb un aspecte molt semblant als mosquits que, tot i ser molestos, no piquen ni afecten la salut.

Els quironòmids (o "falsos" mosquits)viuen en ambients aquàtics i formen part de l’ecosistema del riu Llobregat. Els exemplars adults i les larves serveixen d’aliment a les aus, els amfibis, els peixos i altres animals aquàtics.En determinades èpoques de l’any sorgeixen en grans quantitats i, durant un període curt de temps, volen formant núvols.

En determinades èpoques de l’any sorgeixen en grans quantitats i, durant un període curt de temps, volen formant núvols.

L’Ajuntament té signat un conveni amb el Servei de Control de Mosquits del Consell Comarcal del Baix Llobregat, entitat que s'encarrega del seguiment d'aquest tipus d'animals.

Cal tenir present, però que no es poden eliminar, només reduir-ne la quantitat.

Dimarts 26 de maig de 2020

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades